> Welkom > Onze wijnen > 

logo
Delhaize (wereld)wijnen.
Kom eens een kijkje nemen in de winkel. Heeft u een vraag, dan kan u deze gerust stellen. Wij sturen namelijk een van onze werknemers geregeld op wijncursus, niet omdat hij/zij dit leuk vindt (tuurlijk wel) maar vooral om u te helpen in uw keuze.

Naast ons groot assortiment wijnen in onze winkel hebben wij ook nog een sterke troef naar wijnen toe. Bestel uw wijn online! Gemakkelijk, snel en een onbegrensde keuze.

Wat is Delhaizewineworld.com?
Delhaizewineworld.com is de wijnverkoopsite van Delhaize De Leeuw. Een overzichtelijke, eenvoudige en snelle site. Delhaizewineworld.com stelt u honderden wijnen uit de hele wereld voor die u niet in de rekken van uw supermarkt vindt, naast een ruime selectie van wijnen die ook verkrijgbaar zijn in uw Delhaize De Leeuw supermarkt.

De informatie over de wijn wordt voortdurend bijgewerkt. U kan uw wijn bij ons laten leveren.

Waarom Delhaizewineworld.com? 
Wijn blijft vandaag niet langer beperkt tot Frankrijk, Italië en Spanje. Daarom vindt u op onze site flessen uit meer dan 20 landen: van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, over Australië, Chili, de Verenigde Staten en Libanon, met een gedetailleerde fiche voor elke wijn. In totaal hebben we meer dan 1.200 wijnen speciaal voor u geselecteerd.

ontdek: www.Delhaizewineworld.com