> Welkom > Uniek assortiment > 
Kalfsvlees uit uw regio!
Ons kalfsvlees is afkomstig van Kalfsvlees Verhaeren nv uit Poppel (Ravels). De kwaliteit van het vlees is het beste, maar omdat wij gevestigd zijn in Ravels werken wij ook graag met leveranciers uit de regio. Verhaeren nv is hier het perfecte voorbeeld van.

BIO producten
Al meer dan 20 jaar biedt Delhaize bioproducten aan aan haar klanten. In de loop der jaren is biologisch eten deel gaan uitmaken van de doorsnee voedingsgewoonten. Bio is geen modetrend maar is een vast onderdeel geworden van onze voeding. In de jaren ’80 was bio een opkomende markt maar waren deze producten enkel terug te vinden in gespecialiseerde winkels of op de boerderij zelf. Delhaize heeft de bewuste keuze gemaakt om biologische voeding toegankelijk te maken voor iedereen door het op grote schaal aan te bieden. Dit past bovendien perfect in de aandacht die aan duurzaam ondernemen wordt besteed.

Met een assortiment van meer dan 650 referenties is Delhaize vandaag één van de koplopers van bio in ons land. Er zijn bioproducten in alle productcategorieën terug te vinden, gaande van aardappelen over vlees en vis tot textiel. Bio blijft een belangrijk onderdeel van de Delhaize-strategie. Door haar bioassortiment een prominente plaats te geven in haar winkels en er regelmatig rond te communiceren, wil Delhaize een zo groot mogelijk publiek bereiken.

visual02 visual03

Wat betekent Bio nu concreet?
Het bioproduct: van producent tot consument
Uitbreiding van het bioassortiment met focus op basisproducten


bio_packages
De bioproducten van Delhaize: makkelijk te herkennen. Ze zitten in een groen-oranje verpakking en bevinden zich in alle afdelingen! bron: www.delhaize.be

ah20glutenvrij
Glutenvrije producten
Als u last heeft van een allergie, ontzegt u zich bepaalde levensmiddelen en dus ook heel wat smaakgenoegens. Daar willen wij wat aan doen. Wij ontwikkelden een volledig gamma producten dat inspeelt op deze problemen, die vooral te maken hebben met gluten.

beemsterlitegerijpt-small-comp
BeemsterLite® is een minder vette kaas die toch zijn karaktervolle smaak heeft behouden. Dit dankzij een aangepaste ambachtelijke bereidingstechniek. De milde, jonge versie is echt een kaas voor wie extra op zijn gezondheid wil letten en toch fijne, lekkere kaas wil eten.

365 Delhaize
Het juiste evenwicht vinden tussen kwaliteit en prijs. Dat is tot nog toe steeds het streefdoel geweest van Delhaize. En dat blijft zo. De introductie van het nieuwe merk 365 is daar het mooiste bewijs van. Dit merk heeft tot doel dagdagelijkse kwaliteitsproducten aan te bieden tegen een lage prijs, en dit het hele jaar door. Deze producten, makkelijk te herkennen in uw Delhaize supermarkt aan hun specifieke verpakking en logo, zullen te vinden zijn in alle Europese supermarkten van de Delhaize Groep.

Basisproducten voor elke dag
Het merk 365 biedt u producten die beantwoorden aan uw dagelijkse behoeften. Deze producten zullen eerst te vinden zijn in de afdeling droge voeding, diepvries, zuivel en non-food. Later volgen ook de andere afdelingen, zodat u nog voor het einde van het jaar meer dan 500 producten van het merk 365 terugvindt in uw supermarkt.

Je beste koop voor elke dag
Niemand geeft graag te veel geld uit aan dagdagelijkse producten. De producten van het merk 365 bieden u de garantie van Delhaize kwaliteit en dit tegen een lage prijs. Wie kan rekenen, snapt meteen dat 365 de beste koop is. De producten 365, het goedkoopste merk vanuit ons assortiment.